• 06-1234 5678
  • info@houtenvloerenschuuren.com
  • Ma - Vrij: 8:00 - 17:00

Vloeren tot 60 M2 geschuurd en afgewerkt in 1 dag

Scherpe vaste prijs per meter

VLOER SCHUREN

Houtenvloerenschuuren is gespecialiseerd in het schuren, lakken en oliën van houten vloeren en parket.

Wilt u:

Een frisse – als nieuw – uitstraling van uw huidige vloer?
De kleur van uw eiken vloer veranderen in bijvoorbeeld een grijstint?
Uw vloer laten schuren en oliën om een natuurlijke look te creëren?
Advies of u oneffenheden en (zwarte) vlekken uit uw vloer kunt laten verwijderen door behandeling?

Dirk de Zwart

SCHERPE PRIJS EN EEN GOED RESULTAAT

Ik ben tevreden met het eindresultaat. Het is compleet zoals ik het me had voorgesteld. Wat prettig is, is dat Eduard zich strak aan afspraken houdt. In de ochtend was hij op tijd en begin van de middag was hij klaar. Dat werkt prettig.

Pieter Klaas

PRACHTIGE VLOER VOOR EEN PRIMA PRIJS

De vloer ziet er weer mooi uit, het resultaat voldoet aan onze verwachtingen. We hebben met Eduard meerdere keren overlegd over de kleur en kregen goed advies. Voor een prima prijs hebben we een prachtige vloer gekregen.

Robin Vis

ALLE VLEKKEN, ZELFS VAN EEN KACHEL, ZIJN UIT DE VLOER GEHAALD

De vloer is supermooi geworden. De vloer had te lijden gehad bij de vorige bewoners. Alle vlekken, zelfs van een kachel, zijn uit de vloer gehaald. Het resultaat is top. Eduard werkt rustig en prettig. De vloer werd stofvrij en net achtergelaten. Ik zou Eduard Kelder zo aanbevelen aan anderen.

Visgraat parket is een decoratieve eiken vloer waarbij eiken vloerdelen in een klassiek visgraat patroon worden gelegd. Bij veel mensen zijn met name de visgraat vloeren bekend die bestaan uit kleine eiken vloerdelen, zoals bijvoorbeeld in een Frans landhuis.

Eiken visgraat is tegenwoordig beschikbaar in veel verschillende afmetingen van klein tot groot formaat. Verder is eiken, met zijn van nature blanke en lichte kleur, uitermate geschikt om te behandelen met een kleurolie. U kunt zo zelf bepalen of u uw eiken visgraat vloer een klassieke of moderne uitstraling wil geven.

Bijna in elke kleuren
Bijna in elke afmeting
Moderne uitstraling
Frans landhuis

Het meest voorkomende visgraat parket bestaat uit eiken vloerdelen van 6mm dik massief eiken welke verlijmd en vernageld worden over een hiervoor geschikte ondervloer. Dit visgraatparket wordt ook wel tapis genaamd, afgeleid van het Franse woord voor tapijt. Tapis is als het ware een tapijt van hout. Deze klassieke wijze van montage levert een zeer strakke vloer op en staat garant voor een prachtig visgraat parket welke tientallen jaren mee gaat.

Waar de meeste aanbieders enkel 6mm dik eiken visgraat aanbieden heeft u bij ons ook de keuze uit 9mm dik eiken, ook wel Bourgogne genaamd. De dikte van het hout is met name van belang voor de levensduur van de vloer. Hoe dikker het eikenhout hoe vaker u uw vloer opnieuw kan opschuren en afwerken. Verder zijn grotere afmetingen enkel verkrijgbaar in 9mm dik eiken.

tot 9mm
Opnieuw opschuren

Waarom je voor ons zou moeten gaan?

01

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

02

PROFESSIONEEL UITVOERING EN AFWERKING

03

VOOR EEN SCHERPE CONCURRERENDE PRIJS

04

GEGARANDEERDE KWALITEIT

05

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

06

GOEDE SERVICE EN ADVIES

Wat doen wij?

ROBIJNVLOER

Robijnvloer geschuurd en behandeld met Rigostep Skylt lak voor een lichtere onbehandelde look. Door de open structuur en niet gelijk zuigende houtcelstructuur is deze houtsoort ongeschikt te behandelen met een kleurolie.

EIKEN VLOER GEROOKT WIT (OLIE)

Vloer geschuurd incl. de vellingen afgewerkt met ‘alaska white’ 2k olie van Royl.

EIKEN VLOER GEBORSTELD EN WIT GEOLIED

Robijnvloer geschuurd en behandeld met Rigostep Skylt lak voor een lichtere onbehandelde look. Door de open structuur en niet gelijk zuigende houtcelstructuur is deze houtsoort ongeschikt te behandelen met een kleurolie.